fbpx

LA EXPOSICIÓN

La verdadera història del navili

La història del TITANIC és llegendària, però per a realitzar l'exposició, Musealia tenia clar que havia de tindre una funció divulgativa i educativa sobre els fets verídics que van succeir en el barco. S’havia de separar la història verdadera de la ficció i la idea general del públic sobre el barco.

Per això, la companyia compta amb el seu propi especialista, C.G. Wetterholm, prestigiós historiador del TITANIC des de fa més de 40 anys i una de les persones que van participar en les expedicions a les restes del navili al llarg de la dècada dels noranta.

Així, la companyia ha anat traçant, hora per hora, la verdadera història del TITANIC per a narrar-la amb tota la seua força i emotivitat.

La visita a l'exposició suposa un recorregut per l'efímera vida del barco, des de la seua concepció i construcció fins a l'estat actual de les restes a quasi 4 quilòmetres de profunditat en l'Atlàntic Nord, passant per com va ser la vida a bord del TITANIC, les seues estances, els seus passatgers, el xoc contra l'iceberg, l'afonament, el rescat dels supervivents, les comissions d'investigació…